Ja, det är väl lite utav P4Hs motto. Att kunna fånga dig som naturintresserad kund och se till att du får kläder som passar till alla olika typer av aktivitet du ska utföra i naturen. Oavsett om du befinner dig i norr i kyla och kanske vind eller i varmare klimat där det kanske mer behövs plagg som inte gör dig så svettig eller som andas väl när du går en längre sträcka. P4Hs hemsida är klockren att ta ett kik på inför nästa natur-relaterade resa eller bara om du behöver något att ha på dig i trädgården hemma när du är ute och krattar löv eller planterar.

P4H erbjuder både jaktkläder men även ett brett sortiment av friluftskläder. Dessutom så har dem nu även lanserat olika plagg som du kan åka skidor i och som helt enkelt håller dig varm när kylan kryper på. Dem erbjuder även dunfodrade kläder som verkligen är de optimala plaggen när man behöver värme och skydd för vind i kalla och extrema miljöer. Det är också intressant hur dem jobbar med att marknadsföra sig eftersom faktiskt du kan höra av dig och få jobba tillsammans med P4H. Även detta hittar du via deras hemsida, läs gärna mer och se till att få vara med och testa deras kläder!

P4H och Sveriges olika klimat

Det som gör P4H klockrent på marknaden är just deras goda kunskap om det svenska klimatet. För här är det inte alltid snö, blå himmel och strålande sol. Här är det snarare ganska ofta väldigt grått, kanske regnigt men framför allt väldigt växlande väder. P4H ser därför till att du har en outfit som kan passa alla typer av väder men utan att du ska behöva byta kläder allt för mycket 🙂