Ja, det kan vara något för dig som gärna vill cykla till jobbet men som kanske våndas över att komma fram helt dyngblöt av svett efter alla uppförsbackar. Wafabike har därför designat en helt unik cykel som är perfekt i city och med en elmotor. Köper du en citybike med eldrift från Wafabike så köper du dessutom inte bara en vanlig cykel att ta dig från punkt a till b med utan framför allt en känsla och en helt unik upplevelse. För att cykla till jobbet ska ju inte vara tråkigt och jobbigt och så mycket mer än att bara ta sig fram.

Läs mer via Wafabikes hemsida eller få känslan på riktigt genom att testcykla. Det som är mest kul är att man får många blickar på stan eftersom det är en cykel som verkligen drar åt sig uppmärksamheten. Givetvis på ett positivt sätt eftersom den har ett så snyggt designspråk. Inte nog med att du har en snygg cykel så bidrar du också till en bättre miljö om du väljer en eldriven stadscykel. För att ladda krävs det el motsvarande ca 1 krona vilket helt enkelt både är billigt och bra för vår miljö!

Kraftfull och snygg

Ja det blir lite signumet när du går in för att kika mer på Wafabikes hemsida där dem berättar om citybiken med elmotor. Dels så kan du enkelt köra barnen till dagis, cykla till jobbet men också kanske handla på vägen hem utan att det blir mycket värre än att köra bil. Bara att du gör väldigt mycket mindre avtryck på vår miljö. Wafabike, har dessutom omsorgsfullt valt att endast ha märkeskomponenter som är anpassade efter vårt nordiska klimat vilket verkligen gör det extra bra i Sverige. Är du sugen på ny cykel så är Wafabike och deras citybike något för dig!