Nu har det blivit dags, att plocka ner tältet och ta hem vagnen. Vi har haft en fantastisk sommar och jag är så himla glad att vi tog det där beslutet för numera 10 år sedan att köpa husvagn. Det gör det extra motigt att faktiskt börja plocka ner för säsongen och veta om att det dröjer ett litet tag till nästa. Det som jag däremot har börjat göra numera, vilket kanske frugan inte är så glad över, är att jag renoverar och fixar en bit in på hösten innan vintertäcket får dras över. Detta gör att säsongen känns lite längre och jag kan i lugn och ro kika på reservdelar till husvagn från Valeryd och se till att jag får gjort allt som behöver göras inför nästa säsong.

Det bästa med reservdelar från Valeryd är dessutom att det är riktigt bra priser, man kan också få otroligt bra hjälp om man skulle vara minsta osäker och sist men absolut inte minst utan kanske viktigast – dem har ett fantastiskt brett sortiment. Det gör att man som sagt länge kan sitta och leta reservdelar som man behöver fixa inför nästa säsong, ibland kan jag till och med köpa saker som jag inte behöver byta just nu men som kanske är bra att få bytt inför framtiden.

Att vara redo för nästa säsong – skön känsla

Det mest fantastiska med detta är ju att jag kan meka och fixa med vagnen och vara helt klar innan vi till våren ska köra ut vagnen till säsongsplatsen igen. Då behöver jag inte tänka på att fixa massa grejer innan vi placerar ut den utan vi kan direkt koppla på den på bilen och åka dit vi vill. Våren i vagnen är helt fantastiskt även fast sommaren såklart är höjdpunkten.