När jag fick frågan om det bästa köpet jag gjort på den senaste tiden så behövde jag inte fundera länge. Det är nämligen min skoteroverall från SMX Sports. Det är ett företag som verkligen är experter på just skoteroveraller och jag kan inte nog tala gott om dem eftersom dem verkligen tänker på allt.

Dels så tror jag att en skoteroverall för mig får bäst recension när funktionerna sitter. Att det finns fickor att lägga sina tillhörigheter i, en mobilficka där mobilen håller sig varm så att inte batteriet slås ut, men också bara att fickorna sitter bekvämt på kroppen. Eftersom overallen i sig är skön så är det med andra ord viktigt att fickorna inte sitter felplacerade. Jag tycker också att luvan är viktig eftersom att man vill stänga tätt mellan hjälmen och overallen i nacken så att det inte drar in kall luft som gör att man börjar frysa. För när man väl har börjat frysa, ja då är det kört.

Varför skoteroveraller?

Ja men varför ska man då välja skoteroverall istället för jacka och byxor? Dels så är jag helt såld på att det är tätt. Det kan inte komma in snö i byxorna eller under jackan, det är som sagt helt tätt och håller värmen. Dessutom är det om inte annat väldigt snyggt tycker jag. Det finns otroligt många snygga designer av overaller, speciellt på SMX Sports, men som också gör att du kan välja en lite mer cool eller söt om du hellre vill det. Den kan vara mer åt det manliga hållet eller mer åt det kvinnliga, gillar man svart eller rosa så finns det liksom något för alla. Skoteroverallen är egentligen det bästa valet och det kan jag garantera – det blir både varmt och du kommer vara snyggast på skotern!